Fees & Money & Korvamato | #rahapodi 331

Miikka ja Martin käsittelevät jälleen kuulijakysymyksiä, joiden aiheina ovat mm. Uniper, huoltovarmuus, ETF-kuukausisäästäminen pikkusummilla, ansiosidonnaisshoppailu, palkkainflaatio, tekoälykupla ja muukalaislegioona. Kuuntele jakso!

Kuuntele myös Seppo Sijoittajan edellisjaksosta remixaama Enemmän, parempaa, vähemmällä -korvamato YouTubessa 👇
Lyhyt versio: https://www.youtube.com/watch?v=J1OF-pmGcrs />Pitkä versio: https://www.youtube.com/watch?v=n02NS7zWIVQ />
0:00 Intro
5:10 Seppo Sijoittajan korvamato
6:20 Muukalaislegioona marssii rahapodin tahtiin?
7:51 Ansiosidonnaisshoppailu ja valtion pakottama downshiftaus
22:37 Palkkainflaatio-ongelma
37:54 ETF-kuukausisäästäminen pikkusummilla?
44:58 Rahoitus pääaineena
1:01:40 Huoltovarmuus
1:07:06 Tekoälykupla

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Nordnet eri kanavissa:
Kotisivut:
https://www.nordnet.fi
Nordnet Blogi: https://blogi.nordnet.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/nordnetsuomi/
Twitter: https://www.twitter.com/nordnetfi
Youtube: https://www.youtube.com/nordnetsuomi
Instagram: https://www.instagram.com/nordnetsuomi/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nordnet-bank-ab
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMR53BsU6/

Leave a Reply