A MENEDÉK [2013] [Teljes Film Magyarul] [Teljes Családi Film] [Film Gyerekeknek]

A MENEDÉK / WINDSTORM / STORMWIND

A MENEDÉK 2 – https://youtu.be/a0UDnBIjkv8

A MENEDÉK 3 – https://youtu.be/j7awLlpMaIU

A MENEDÉK 4 – https://youtu.be/qxzvA9ROD48

A MENEDÉK 5 – https://youtu.be/G0GIV_152RY

A nyári táborról szőtt álmok szertefoszlottak! A tizennégy éves Mika (Hanna Höppner) megbukott az iskolában, így szülei (Nina Kronjäger és Jürgen Vogel) azzal büntetik, hogy a nyarat szigorú nagyanyja (Cornelia Froboess) méntelepén tanulással kell töltenie. Mika azonban Sam, a lovászfiú mellett, aki nem tudja róla levenni szemét, még valamit felfedez, ami felkelti érdeklődését: Szélvihart, a vad és szilaj csődört. Még a tehetséges díjugrató, Michelle (Marla Menn) vagy a nagymama sem képes az állatot betörni. Mika elhatározza, hogy szerencsét próbál, és éjszaka belopódzik Szélvihar istállójába. Ezzel kezdetét veszi szokatlan barátságuk, amely során Mika felismeri, hogy képes a lovakkal beszélni. Sikerül vajon ezzel a képességgel Szélvihart megszelídítenie?
——-
Szereplők::
Detlev Buck – Dr. Anders
Cornelia Froboess – Mika nagymamája
Hanna Höppner – Mika
Marvin Linke – Sam

Teljes Családi Filmek / Teljes Filmek Gyerekeknek – https://www.youtube.com/playlist?list=PL2UI2P0sy-4ClOF7rRM3YiWihdQZuhBxI />

**************************************
Copyright © Video Brothers. All rights reserved
***************************************

The content of Polmedia Official channel is copyrighted and broadcasted under EXCLUSIVE license given by Polmedia. Any unauthorized copying, reproduction, public performing, hiring, lending and broadcasting is strictly prohibited. In a case of copyright issues please send message via mail in „about” section on the YouTube channel.

Leave a Reply